Over ons

ECC Bimas N.V.

Hoe kunnen wij voor iedere fietser in Nederland een degelijke, eigentijdse en scherp geprijsde fiets maken?

Dag in dag uit werkt een team van enthousiaste ECC medewerkers aan het antwoord op deze vraag. En dit klinkt u als vakhandel waarschijnlijk goed in de oren. Laten we daarom meer samen doen. Goed voor ons, de fietsers en u.

De scherp geprijsde fietsen van ECC hebben een aantrekkelijke marge, eigentijds design en met onze werkwijze zijn wij een prettige fietsleverancier om mee samen te werken. Althans, dit horen wij vaak van onze klanten en daar zijn wij blij mee.

Voor ons staan persoonlijk contact, bereikbaarheid en flexibiliteit centraal in de samenwerking. Denk aan één accountmanager voor alle vragen, concreet en persoonlijk advies voor assortimentsbepaling of onze service voorwaarden.

Trots zijn wij om te vermelden dat 60% van de gebruikte fietsonderdelen uit Europa afkomstig is. Hierdoor zorgen we voor kwalitatieve en degelijke fietsen, zoals Nederlanders dit wensen. En doordat de ECC fietsen in onze eigen fabriek in Turkije worden geproduceerd is levertijd en kwaliteitscontrole beter beheersbaar. Goed om te weten, maar beter om zelf te ervaren.

Ervaar zelf hoe de modellen voor 2015 passen binnen uw winkel en voor uw klant. Want, met onze merken Troy, Highlander en natuurlijk Vogue denken wij ook in 2015 weer een uitgebalanceerd assortiment te hebben ontwikkeld.

Bij ECC vinden we dat kwaliteit, marge en betaalbaarheid hand in hand gaan. Hopelijk hebben wij u hiervoor enthousiast gemaakt en kunnen wij u in 2015 verwelkomen of natuurlijk behouden als verkooppunt.

Namens iedereen van ECC wensen wij u een bijzonder mooi en succesvol fietsjaar!

Directie ECC

Geschiedenis

Europe Cycle Company BV. is opgericht in 2007 en starten met de merken Vogue, Highlander en Troy om de behoefte in de markt in te vullen. Stijlvol, elegant fietsen produceren  en zó breed dat we voor elke doelgroep een aantrekkelijke fiets hebben. Innovaties kunnen we snel toepassen daar onze organisatie korte lijnen kent.

Visie

Omdat elke fiets, E-Bike regelmatig service en onderhoud nodig heeft zijn onze fietsen alleen verkrijgbaar bij de erkende fietsvakhandel. Hier krijgt u niet alleen het beste advies, maar bent u ook verzekerd van kennis van fietszaken en goede, deskundige nazorg. Onze visie is onze klanten in tevreden stellen. Zo goed mogelijk service aanbieden om gebruik te laten maken van ons product.

Missie

Gewoon betaalbaar fietsen!
Jouw fiets moet je iedere dag weer zin geven om te fietsen. Fietsen mag geen moeite kosten, maar moet je juist energie geven. Zodat je lekker kunt genieten van de buitenlucht, de natuur en de beweging. Je fietst slim de stadsfile voorbij en hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplek. Even de wind door je haren voelen, of je hoofd leeg maken na een dag werken: dat is toch ontspannen thuiskomen…
Om dat gevoel te realiseren is een fiets pas Europe Cycle Company BV. geschikt als deze de perfecte combinatie heeft van heerlijk fietsen, trendy design en robuuste kwaliteit. Want wij geloven: hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst! Wij doen er alles aan om de mooiste kwaliteitsfietsen te maken die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft een Vogue, Troy of Highlander je iedere dag weer ‘plezier om te fietsen’

Garantie

Garantiebewijs en -voorwaarden

Bij aankoop van een nieuwe Vogue, Troy of Highlander fiets in de winkel, ongeacht type of model, ontvangt u van de dealer een garantiebewijs en de garantievoorwaarden, meestal samen met de factuur of de kassabon. De dealer zal uw fiets dan ook bij Europa Cycle Company registeren, waarmee de garantie volledig is gewaarborgd.

U koopt een Vogue (E-Bike) via Internet

Er zijn ook steeds meer aanbieders van Vogue (elektrische) rijwielen te vinden op internet. Meestal gaat het dan om officiële Vogue-dealers die – naast een eigen verkooppunt – ook online (elektrische) fietsen verkopen. Prima natuurlijk. Door bij een officiële Vogue-dealer te kopen – ook online – bent u verzekerd van vakkundig onderhoud, service en reparatie en… van een sluitende garantie.

Toch is het opletten geblazen…

Soms heeft u namelijk te maken met een internetaanbieder die geen officiële Vogue-dealer is. Daardoor blijft dikwijls de verplichte registratie van uw nieuwe fiets bij Europe Cycle Company BV. BV achterwege en kunt u aan uw garantie geen rechten ontlenen. Daarom de volgende tips als u een nieuwe Vogue -fiets of Vogue-E-Bike via internet koopt:

  1. Controleer of u bij een officiële Vogue dealer koopt. Dat kunt u makkelijk nagaan op
  2. www.eccholland.nl
  3. Controleer of u de volgende documenten bij uw nieuwe Vogue ontvangt:
    • Een aankoopbewijs
    • Een gebruikershandleiding (bij een E-Bike)
    • Een door de verkoper volledig ingevuld, officieel garantiebewijs van Europe Cycle Company BV. met vermelding van uw naam, de naam van de verkoper, het framenummer en het accunummer
Vraag tenslotte waar u bij u in de buurt terecht kunt voor onderhoud, service en reparatie. Kan dat niet bij uw internetaanbieder, ga dan bij problemen naar een officiële Vogue-dealer. Deze zal u meestal wel verder willen helpen, hoewel hij dat niet verplicht is. Uw Vogue is immers niet bij hem gekocht. In deze gevallen zal Vogue (of haar leverancier) uit coulance de onderdelen die voor garantie in aanmerking komen toch vergoeden, uiteraard mits u de hierboven genoemde documenten kunt overleggen. Let op: om aanspraak te kunnen maken op garantie dienen altijd originele en/of door de fabrikant voorgeschreven onderdelen te worden gebruikt. Kosten van verzending, reparatie, vervangend vervoer, onderhoud komen altijd voor rekening van de eigenaar.

Tot slot…

Goedkoop kan soms duurkoop zijn. Niets tegen het kopen van een Vogue via internet, maar doet u dat in ieder geval dan bij een officiële Vogue-dealer en zorg dat u alle documenten die bij uw fiets horen ook daadwerkelijk bij de levering ontvangt, correct ingevuld en op uw naam. Bovendien: bij een officiële Vogue-dealer weet u ook zeker dat u bij hem aan het juiste en vakkundige adres bent voor advies, service, onderhoud en… garantieaanspraken!

 

Ons team

profile img

TulinKlanten service

Voor al uw vragen over de fietsen, e-bikes, bakfietsen etc. kunt u haar stellen. Zij is verantwoordelijk voor de klantenservice en steunt hierbij ook de administratie. Ze is een luisterend oor van de dealers van ECC-Bimas N.V.

profile img

LaleAdministratie

Zij kan al uw vragen beantwoorden over facturen, betalingen en verzending van de fietsen. Daarnaast is zij ondersteunend in de debiteuren beheer.

profile img

RolandTechnische dienst

Voor alle vragen van technische aard moet u bij hem zijn. Hij weet als geen ander met zijn jarenlange ervaring hoe een fiets en E – bike in elkaar steekt en kan veelal samen met u een oplossing bedenken in het vraagstuk. Want we gaan voor de oplossing in elk vraagstuk