Vogue Bike

Vogue Bike

Het elegante, stijlvolle merk Vogue kunnen we onder verdelen in “gewone” fietsen en “(E)lectrische” fietsen.

De Vogue fietsen staan garant voor kwaliteit, stijl, elegantie zijn bovendien u vorm betaalbaar.

Je kijkt vooral naar wat een fiets uitstraalt en wat bij uw situatie het beste past. Misschien houd je van eigentijdse vormen en modieuze kleuren. Of bent u meer van de klassiekelijn, functionaliteit en eenvoud?

Natuurlijk hebben we bij Vogue het antwoord !

 

 

Het imago van de elektrische fiets heeft een enorme positieve boost gekregen, het is iets geworden dat door jong en oud wordt gebruikt. Bovendien maakt de e-bike deel uit van het alledaagse straatbeeld. De elektrische fiets is er in diverse uitvoeringen. Bijna alle modellen hebben een variant met trapondersteuning.

Staat u op het punt een fiets met trapondersteuning te kopen?

Dan moet u wel een paar vragen aan u zelf stellen:

Is het gebruik voor even snel boodschappen halen of wordt het gebruikt voor woon- en werkverkeer of misschien voor toer ritten, het aantal kilometers dat u ermee gaat afleggen, etc.

Dit is belangrijk om te weten voordat u de elektrische fiets gaat gebruiken, want er zijn uitvoeringen met lichte en zware motors. Het spreekt voor zich, dat als u de e-bike uitsluitend gaat gebruiken voor boodschappen, dan kan een e-bike met lichte motor het werk doen. Hetzelfde geldt bijv. Legt u korte afstanden af, dan is een accu met een actieradius van ca. 50 km voldoende.

Dan hebben we het onder andere nog niet gehad over. De plaatsing van de motor. Voor – midden – achter. Hoe zit het met de accu: afneembaar of vast op de bagagedrager. Gewicht; aantal versnellingen etc…

Onze adviseurs kunnen u daarover meer vertellen en inspelen op uw gebruikerswensen.

 

Wilt u alleen Vogue fietsen bekijken?

Klik op de speciale Vogue website.